Вівторок, 23.04.2024, 13:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Старосанжарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко Новосанжарської селищної ради Полтавської області

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Форма входу
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Підрічники
МОН України
Педагогічна преса
Педагогічна преса
Освіта.ua

Головна » 2019 » Лютий » 1 » Плідний на подіїї грудень
11:57
Плідний на подіїї грудень

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Учні закладу взяли участь у акції «СНІДу – НІ!». Під керівництвом учителя предмету «Основи здоров’я» Кульчинського С.В. учнями 7 класу Павелко О. та Ємець Ю. було здійснено інформаційне повідомлення для школярів «Захисти себе від ВІЛ». Учні 5-9 класів взяли участь у конкурсі малюнка «Не дай СНІДу шанс!», приуроченому Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Учителем Кульчинським С.В. проведено анкетування серед старшокласників «Що ти знаєш про СНІД?» та просвітницьку бесіду.

6 грудня для учнів 1-4 класів відбулися змагання «Нумо, хлопці!» команди «Старт» і «Гарт» брали участь у веселих конкурсах. Діти виявили спритність, ерудицію, вміння і навички, необхідні майбутнім справжнім чоловікам. Дівчатка емоційно вболівали за однокласників. Перемогла дружба.

10 грудня відзначається Всесвітній День прав людини. У закладі освіти пройшов тиждень права, під керівництвом учителя Забічук Т.Т.. Було проведено тематичну виставку літератури «Знай і поважай право і закон», перегляд відеоматеріалів учнями 5-7 класів «Права дитини» та Всеукраїнський урок «Права людини» для учнів 9-11.

Увесь грудень працювала майстерня Діда Мороза. Діти виготовляли іграшки, гірлянди та сніжинки, щоб прикрасити шкільну красуню-ялинку. Також було проведено традиційний конкурс новорічного плаката. Дуже гарні роботи школярів нагадували всім про наближення Нового року та створювали святковий настрій під час відвідування шкільної їдальні.

Кінець грудня приніс несподіваний сюрприз. Через негоду було призупинено заняття. Тож підготовка до Новорічного концерту відбувалась в екстремальних умовах. Та пропри усі труднощі, завдяки старанням, відповідальному ставленню учнів, класних керівників, допомозі батьків свято вдалося на славу. Цікаві концертні номери, яскраві костюми, теплі вітання ведучих, Діда Мороза та Снігуроньки радували численних глядачів.

А ще приємнішим для школярів свято стало завдяки турботі спонсорів, які придбали дуже гарні солодкі подарунки для усіх учнів. Тож свято було веселим і смачним.

Переглядів: 277 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz