П`ятниця, 19.04.2024, 07:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Старосанжарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко Новосанжарської селищної ради Полтавської області

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Форма входу
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Підрічники
МОН України
Педагогічна преса
Педагогічна преса
Освіта.ua

Головна » 2020 » Серпень » 27 » Звернення педагогічного колективу Старосанжарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів до батьків учнів закладу
09:02
Звернення педагогічного колективу Старосанжарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів до батьків учнів закладу

Вітаємо вас, шановні батьки! Перед нами новий непростий навчальний рік. Він розпочинається з багатьох обмежень, оскільки ми знаходимося в умовах адаптивного карантину. Насьогодні Полтавська область перебуває в «Зеленій зоні», тому навчання буде проходити в нашому  підготовленому закладі освіти, але з певними особливостями. Усі прагнуть повернутися до навчання: і вчителі, і діти, і батьки. Ми, у свою чергу, робимо і робитимемо все можливе для безпечного комфортного навчання наших дітей.

Тож, в умовах карантинних обмежень відповідно до Постанови 50 від 22.08.2020 року МОЗ України (яка діє на сьогоднішній день) усі маємо свідомо дотримуватися вимог щодо організації освітнього процесу:

Згідно з рекомендаціями МОН, ми зробили два входи до приміщення закладу:

•          на центральний вхід (Вхід №1) будуть заходити і відповідно виходити учні 1-6 класів  за таким графіком:  

6 кл. – 8.00    5 кл. – 8.05

4 кл. – 8.10    3 кл. – 8.15

2 кл. – 8.20     1 кл. – 8.25  

•          вхід зі сторони їдальня (Вхід №2) здійснюватиметься для 7-11  класів:

11 кл. – 8.00      10 кл. – 8.05

9 кл. – 8.10        8 кл. -8.15        7 кл. -8.20 

Просимо з розумінням поставитись до таких незручностей, але ми намагалися розробити оптимальний вхід та вихід дітей. У закладі на входах будуть розміщені антисептики. Заклад забезпечений рідким милом, дезинфікуючими засобами, які мають сертифікати відповідності, паперовими рушниками, розроблено графік дезинфікації приміщень, здійснюватиметься щоденне очищення та дезинфікація столів, парт, дверних ручок, перил тощо.

Першого навчального дня класними керівниками з усіма дітьми буде проведена роз’яснювальна робота щодо правил поведінки в умовах карантину (як правильно користуватися масками, мити руки, ходити по коридорах тощо). У закладі скрізь розміщені інструкції щодо миття та гігієнічної обробки рук.

Будь ласка, шановні батьки, ми потребуємо вашої допомоги в організації завчасного прибуття ваших дітей до закладу освіти. Для цього дитина має прибути за 10-15 хв. до початку занять.

Згідно з рекомендаціями МОН та МОЗ, батьки не допускатимуться в приміщення закладу. Це стосується не тільки батьків, а будь-якої сторонньої особи.

Просимо з розумінням до цього поставитися!!! Відповідно до п.8 Постанови 50 від 22.08.2020 МОЗ України вхід до приміщень закладу дозволяється при наявності захисної маски або респіратора. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями закладу освіти використання захисних масок є обов'язковим. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора.

Наш заклад  налічує 100 учнів, тому ми ретельно розробили графік харчування. Кожен клас має час для прийому їжі. Класні керівники донесуть вам інформацію щодо даного графіка. У зв’язку із забороною функціонування питних фонтанчиків просимо забезпечити дітей індивідуальними пляшечками з питною водою.

І найголовніше. Свято Першого вересня буде! Це не буде звичним святом: ми маємо дотримуватися карантинних заходів. Щоб  забезпечити дотримання соціальної дистанції на нашому просторому подвір’ї, ми розробили  розмітку для всіх  розміщення всіх класів.

Після святкування діти сідають у свої класи для проведення першого тематичного уроку та інструктажів щодо правил поведінки в умовах карантину. Батьки і супроводжуючі особи у приміщення закладу не допускаються.

Усім вдалого початку навчального року та здоров’я! Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння.

Переглядів: 275 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz