Четвер, 28.03.2024, 22:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Старосанжарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко Новосанжарської селищної ради Полтавської області

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Форма входу
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Підрічники
МОН України
Педагогічна преса
Педагогічна преса
Освіта.ua

Головна » 2019 » Червень » 4 » Свято Останнього дзвоника
11:12
Свято Останнього дзвоника

   

24 травня учні та вчителі Старосанжарського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Оксани Мешко зібралися на святкування Останнього дзвоника. Це своєрідні шкільні жнива, свято, на якому підводяться підсумки життя шкільної родини за рік. Розпочала довгоочікуване свято директор закладу Дудка В.В.,знайшовши натхненні слова, які не залишили байдужими нікого з присутніх.

Щирими оплесками зустріли наших випускників 2019 року. І ось схвильовані, урочисті ступають на традиційну символічну квіткову доріжку у доросле життя Волошин Костянтин, Козік Дмитро, Корсун Катерина, Мірошниченко Тетяна, Трєскін Денис, від шкільного порогу їх проводить класна мама Корсун Таміла Станіславівна. Востаннє проходять шкільним подвір’ям, займають своє почесне місце. А далі – підведення підсумків. Начальник відділу освіти виконкому Малоперещепинської сільської ради Кусайко Т.М. привітала педагогів та школярів з успішним роком, вручила персональні премії сільського голови відповідно до програми «Обдарована дитина» дітям, які мали значні здобутки на рівні області та району в різних галузях.

Похвальним листом та грошовою винагородою сільськогосподарського підприємства «Ворскла» відзначені і учні , що мають високий рівень навчальних досягнень. Директор закладу Дудка В.В. вручила почесні грамоти та дипломи переможцям конкурсів, турнірів, предметних олімпіад, спортивних змагань. А таких було чимало. Це гордість нашого закладу.

З теплими вітальними словами до присутніх звернулися сільський староста Божко Н.І., класний керівник 11 класу Корсун Т.С., перша вчителька випускників Корсун Т.С.. від батьків 11-класників Корсун Т.С., Президент шкільної президентської служби Титаренко Анна; настоятель Святоуспенського храму отець Василій привітав педагогів та школярів, благословив у добру дорогу випускників.

Добра і успіхів бажали своїм дорослим товаришам наймолодші члени шкільної родини – першокласники та відтепер найстарші – десятикласники. Особливий статус 11-класників підкреслили маленькі дзвіночки та стрічки випускників, вручені їм молодшими товаришами. Зворушливим було слово-відповідь випускників, останній шкільний вальс, на який вони запросили своїх учителів.

І ось довгоочікувана мить: срібні переливи шкільного дзвоника сповіщають, що навчальний 2018-2019 навчальний рік завершено!

Переглядів: 319 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz