П`ятниця, 29.03.2024, 07:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Старосанжарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко Новосанжарської селищної ради Полтавської області

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Форма входу
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Підрічники
МОН України
Педагогічна преса
Педагогічна преса
Освіта.ua

Головна » 2020 » Квітень » 2 » Міносвіти опублікувало розклад уроків для учнів 5-11 класів
09:14
Міносвіти опублікувало розклад уроків для учнів 5-11 класів

У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проект "Всеукраїнська школа онлайн" - уроки з 11 предметів, які будуть проходити за чітким розкладом, транслюватимуть українські телеканали і YouTube канал Міністерства освіти і науки .

Як зазначили у відомстві, проект став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, громадського союзу "Освіторія", а також 40 небайдужих педагогів, які погодилися стати вчителями для усієї країни.

"Наше завдання як держави - забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань", - зазначив Зеленський.

Транслюватися будуть уроки з української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

Заняття для всіх класів можна буде подивитися на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. За кожним класом також закріплений телеканал або медіаресурс, який буде в будні транслювати уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості подивитися їх в Інтернеті.

Так, за класами закріплені такі телеканали:

5 клас – Плюс-Плюс і 112 Україна

6 клас – ZOOM і News One

7 клас – ZIK

8 клас – Індиго і УНІАН

9 клас – Рада і UA: Культура

10 клас – UA: Перший

11 клас – М1

Уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п'ятницю, до кінця карантину. Кожен день вони будуть починатися о 10:00.

Розклад занять на наступні тижні можна завантажити для 5 класу, 6 класу, 7 класу, 8 класу, 9 класу, 10 класу, 11 класу, а також загальний розклад онлайн-школи.

На YouTube-каналі МОП в описі під кожним відео вчителі також будуть залишати домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще оволодіти матеріалом. Завдання будуть даватися по найбільш поширеним в країні підручниками. Посилання на електронні версії цих підручників можна буде знайти в описі під відео.

Зйомки уроків відбуваються в Новопечерський школі м Київ. У відеозанятій беруть участь українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени і т.д .. Вони відповідають на питання, вирішують завдання і проводять досліди разом з учителями.

Організатори закликають батьків завантажити розклад уроків і заохочувати дітей вчитися. Залишаємося будинку! Вчимося вдома!

У відомстві також нагадали, що в зв'язку з загальнонаціональним карантином Міністерство освіти і науки розробило два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії.

Переглядів: 234 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz